De veelzijdigheid van Beton Ciré is groot: combineer dit modieuze woonbeton met stoere metaal- en koperaccenten voor een industriële look, met robuust hout voor een warme uitstraling en met stoffen woonaccessoires voor een zachter beeld.

Beton Cire Limburg-125BETON CIRÉ BADKAMER
Beton Ciré van Beton Ciré Limburg is zeer geschikt voor natte ruimtes. Denk aan de inloopdouche, uw wastafel maar ook bijvoorbeeld de achterwand van uw toilet.
Naast sfeer creëer je met Beton Ciré van Beton Ciré Limburg ook gemak.Beton Ciré is namelijk water- en schokbestendig en geheel voegloos!
Beton Ciré van Beton Ciré Limburg kan met het juiste voorwerk over bestaand tegelwerk aangebracht worden.
Nieuwsgierig? Neem gerust contact op voor een Doe-het-Zelf Beton Ciré badkamer.

Beton Cire Limburg-08BETON CIRÉ VLOER
Beton Ciré van Beton Ciré Limburg is een zeer veelzijdig product dat op elke stabiele ondergrond toepasbaar is, in kantoren, winkelruimtes of gewoon uw eigen huiskamervloer. Met een Beton Ciré Limburg vloer creëert u een robuuste en industriële uitstraling. Door het brede kleurenpallet is Beton Ciré bovendien perfect te combineren met andere vloerafwerkingen.
Beton Ciré is een ambachtelijk product, niet één vloer is hetzelfde en u krijgt dan ook een vloer met een unieke uitstraling!
Soms is een vloer nog niet helemaal geschikt voor het direct aanbrengen van Beton Ciré, ook dan kunt u bij ons terecht. Door bijvoorbeeld saneren en egaliseren zorgen wij ervoor dat de vloer klaar is voor de afwerking met Beton Ciré.
Nieuwsgierig? Neem gerust contact op voor een Doe-het-Zelf Beton Ciré Limburg vloer.

Beton Cire Limburg-110BETON CIRÉ KEUKEN
Beton Ciré van Beton Ciré Limburg ziet u steeds meer in keukenland terugkomen. Beton Ciré Limburg is gespecialiseerd in het aanbrengen van het populaire product Beton Ciré. Een geheel nieuwe en unieke look geven aan uw bestaande keuken begint met het aanrechtblad, het kookeiland of de achterwand. Door het gebruik van onze speciale coating wordt het aanrechtblad bestand tegen vocht- en vetvlekken.
Nieuwsgierig? Neem gerust contact op voor een Doe-het-Zelf Beton Ciré keuken.

Beton Cire Limburg-tafels-06BETON CIRÉ MEUBEL
Droom je van unieke meubels van sterke en natuurlijke materialen? Maak iets prachtigs van je bestaande meubels door er een laagje Beton Ciré van Beton Ciré Limburg overheen aan te brengen. Zo wordt elke tafel, stoel, lamp of krukje weer zo goed als nieuw en krijgt het een bijzondere en unieke sfeer.
Meubels pimpen met Beton Ciré zorgt er voor dat elk interieur een special touch krijgt!
Nieuwsgierig? Neem gerust contact op voor een Doe-het-Zelf meubel .

ONDERHOUD BETON CIRÉ
Beton Ciré is een nagenoeg onderhoudsarm product en zeer gemakkelijk schoon te houden. Wel raden wij u aan geen bleek- of chloorhoudende middelen te gebruiken. Dit kan zorgen voor verkleuring of aantasting van de Beton Ciré. Ook Antikal of andere agressieve middelen kunt u beter laten staan.