Specialist in het aanbrengen van beton cire in Limburg. Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt bent u bij Top Beton Cire aan het juiste adres.

OVER ONS
Top Design Beton: De beton cire specialist uit limburg
BETON CIRE LIMBURG – DE SPECIALIST IN BETON CIRE
Beton Cire Sittard , Beton Cire Sevenum Beton Cire Nijmegen , ,Beton Cire  Brabant , Beton Cire Tilburg , Beton Cire  Eindhoven , Beton Cire Leverancier ,
Bent u opzoek naar een specialist in aanbrengen van beton cire? Dan bent u bij Top Design Beton cire uit Limburg aan het juiste adres.
Beton cire Limburg dan moet u bij Top Beton Cire zijn. Dit is een onderdeel van Top Design Beton. De beton cire specialist uit Limburg . Wij leveren en verwerken het in Nederland geproduceerde product Top Beton Cire aan de particulier en het zakelijke segment.
De materialen die wij gebruiken zijn 100% milieuvriendelijk en uitgebreid getest onder de meest uiteenlopende omstandigheden, ons product word in Nederland geproduceerd hierdoor dragen wij zorg voor de perfectie en kwaliteit van onze beton cire.
Top Design Beton is de specialist in het aanbrengen van beton cire. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van wand- en vloerafwerking op allerlei ondergronden. Wij van Top Design Beton onderscheiden ons doordat wij niet alleen de Top Beton Cire aan brengen , maar ook alle benodigde werkzaamheden kunnen uitvoeren zoals :
Stucadoor werkzaamheden , vloerverwarming  inslijpen of leggen op matten , afsmeren van cement dekvloeren , plaatsen en leveren van tegels op wand en vloer , leveren en aan leggen van sanitair en elektra , nieuwbouw of renovatie alles is bij Top Design Beton mogelijk.
Als geen ander weten wij welke ingrediënten belangrijk zijn om kwaliteit te kunnen garanderen. Het aan brengen van Beton Cire is namelijk puur vakwerk. Wij werken met een hecht team van ervaren professionals en leveren vakwerk. We hebben plezier in ons werk en gaan voor 100% kwaliteit en klanttevredenheid.
Is Top Beton Cire Limburg iets voor u of uw bedrijf ? Klik hieronder als u een vrijblijvende offerte op maat wil ontvangen van de beton cire specialist uit Limburg.
TOP DESIGN BETON CIRE UIT LIMBURG BIEDT U:
1. Persoonlijk advies door onze ervaren medewerkers die samen met u alle wensen en oplossingen door nemen.
2. Een eigen team van ervaren vakmensen uit Limburg.
3. Nederlands product 100% milieuvriendelijk.
4. Kwaliteit en uitstekende service.
5. Top Beton Cire in 23 kleuren.
6. Een exclusief en onderhoudsvriendelijk product.
7. Vanaf 1 mm  dikte waterdicht.
U krijgt van ons een uitgebreid en eerlijk advies en wij hebben een eigen applicatieteam zodat wij het hele proces in één hand hebben. Zo bent u verzekerd van een mooi product met een perfecte afwerking. Zo hebben wij verschillende beton cire projecten in Limburg en heel het land naar tevredenheid uitgevoerd. U wilt tenslotte jarenlang plezier beleven aan uw prachtige beton cire vloer, badkamer, tafelblad of trap.
WAT IS BETON CIRE?
Beton Cire , betonlook, woonbeton, hippe strakke gebruiksvriendelijke vloeroplossingen zijn de nieuwe trend van dit jaar. Alle woonbladen, zoals VT wonen staan er vol van. Op de internationale woonbeurzen hebben wij weer veel inspiratie opgedaan over deze stoere afwerklaag. De krasvaste en industriële vloerafwerking van beton Cire zorgt niet alleen voor een industrieel high tech loft gevoel, maar is ook geweldig te combineren met diverse woonaccessoires en meubelen om toch te zorgen voor iedere gewenste uitstraling. Combineer deze modieuze woonbeton vloeren met stoere metaal accenten, robuust hout voor een warme uitstraling en stoffen woonaccessoires voor een zachter beeld.
Beton Cire is de Franse vertaling voor gewreven beton ook wel Betonstuc genoemd . Top Beton Cire bestaat uit een aantal componenten zoals resin , microcement en kleurstof om het geheel als Beton Cire te verwerken . Doordat Beton Cire geschikt is voor bijna alle ondergronden in huis en maar een laagdikte van 3 mm heeft is het scheuroverbruggend en zeer flexibel.
Vloeren met een betonlook afwerking zijn levensbestendig en onderhoudsarm door de speciaal aangebrachte coating. Door deze coating zijn de vloeren in iedere ruimte toepasbaar. Het geeft in de keuken en badkamer een frisse en heldere uitstraling en in de woonkamer creëert het een gevoel van ruimte en openheid. De praktische betonafwerking is vloeistofdicht maar perfect toepasbaar op een bestaande vloerverwarming.
Een bestaande tegelvloer met vloerverwarming vervangen? Deze hoeft er niet uit gesloopt te worden, door de minimale laagdikte van Beton Cire is het mogelijk dit over de tegelvloer aan te brengen.
Top Beton Cire is een exclusief en uniek product dat door de juiste vakmensen dient te worden aangebracht (als leek een workshop volgen en hierna uw eigen wand of vloer afwerken… nou geloof ons zo gemakkelijk werkt dat helaas niet!)
Is Top Beton Cire iets voor u of uw bedrijf vraag hier een vrijblijvende offerte aan.
ONDERHOUD TOP BETON CIRE
Top Beton Cire is vrijwel een onderhoudsarm product, het is zeer gemakkelijk schoon te houden. Dit kan met de alle reguliere schoonmaak producten.
LET OP: Gebruik geen bleek- of chloorhoudende middelen dit kan zorgen voor verkleuring of aantasting van de Top Beton Cire. Wij raden het ook af agressieve middelen zoals Antikal te gebruiken.
Top Beton Cire is een natuurlijk product , houdt er rekening mee dat er na een loop van tijd kleine krasjes of deukjes kunnen ontstaan in de laatste lak laag , dit is verder geen enkel probleem de natuurlijke uitstraling word hier door alleen maar groter.Over dit projectBeton Cire vloer is een zeer veelzijdig product dat op elke stabiele ondergrond toepasbaar is, kantoren, winkelruimtes of gewoon uw eigen huiskamervloer.
Met een Top Beton Cire vloer heeft u niet de nadelen van een gestorte betonvloer maar wel een robuuste en industriële uitstraling hiervan. Door de vele kleuren is een beton cire vloer perfect te combineren bij elke andere vloerafwerking. Door de 3 mm dikke laag zeer flexibel en scheuroverbruggend, een Top Beton Cire vloer afwerking is per vloer verschillend dit zorgt voor een unieke uitstraling .Van de ondergrond verbetering tot het eindresultaat verzorgen wij alles!
Nieuwsgierig? Neem gerust contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een beton cire vloer.
Over dit project
Beton Cire badkamer kan uw oude badkamer transformeren in een geheel nieuwe design badkamer zonder breekwerk , dit is nu mogelijk met Top beton cire. Geheel naadloos en waterdicht word Top beton cire over het bestaande tegelwerk in uw badkamer of toilet aangebracht . Door de maximale dikte van 3 mm is Top beton cire zeer flexibel en scheuroverbruggend en ideaal voor de badkamer . De waterdichte Top beton cire betonstuc is in 23 standaard kleuren leverbaar en word afgewerkt met een 100% milieu vriendelijke matte laklaag . Heeft u een inloopdouche dan gebruiken wij een speciale antislip laag in de beton cire voor de badkamer vloer . Ook is Top beton cire aan te brengen over een bestaande tegelvloer met vloerverwarming in de badkamer. Om uw beton cire badkamer compleet te maken is het ook mogelijk het wastafelblad met Beton cire te bewerken. Het is belangrijk om uw beton cire badkamer door specialisten te laten aan brengen dit om lekkages en vlekvorming te voorkomen. Door de unieke en rustieke uitstraling is Top beton cire een zeer populair product aan het worden in Nederland en België en ideaal voor uw beton cire badkamer.
Nieuwsgierig? Neem gerust contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een beton cire badkamer.
Over dit project
Beton Cire keuken ziet u steeds meer in keukenland terugkomen. Top beton design is gespecialiseerd in het aanbrengen van het populaire product beton cire. Een geheel nieuwe en unieke look geven aan uw bestaande keuken begint met het aanrechtblad of kookeiland. Top beton cire keuken is dan ook zeer geschikt om het aanrechtblad , kookeiland ,achterwand of eventueel de keukenvloer een nieuwe look te geven. Door het gebruik van een 2 componenten coating word het aanrechtblad bestand tegen vocht- en vet vlekken . Een geheel nieuw aanrechtblad maken wij van watervaste multiplex, hierbij is het mogelijk een nieuwe kookplaat of wasbak te installeren. Een beton cire wasbak na wens kan ook met Top beton cire worden gemaakt. Tafelbladen en meubels een nieuwe uitstraling geven dit is ook allemaal mogelijk met Top beton cire. Blaas met uw nieuwe beton cire keuken uw keuken nieuw leven in.
Nieuwsgierig? Neem gerust contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een beton cire keuken.
Over dit project
Beton Cire meubel
Nieuwsgierig? Neem gerust contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor beton cire meubels.

Beton cire eettafel , Beton cire Tv meubel , Beton cire keukenblok , Beton cire keukenwand , Beton cire wastafel , Beton cire badkamerwand , Beton cire wc , Betoncire vloer winkel , Beton cire vloer kantoor  ,  Beton cire vloer woonkamer ,
KIES UW EIGEN BETON CIRE KLEUR

Voor grote projecten en op aanvraag is het mogelijk alle RAL en NCS kleuren te laten produceren voor uw eigen beton cire oppervlakte.
Vraag hier voor een offerte bij ons aan.
STANDAARD BETON CIRE KLEUREN
Top Beton Cire heeft daarnaast een kleurenpalet van 23 zorgvuldig geselecteerde standaardkleuren opgesteld. Wilt u een monstersetje bestellen om de juiste beton cire kleur te kunnen bepalen? Neem dan contact met ons op.
Wij zijn specialisten in Beton Cire! Beton Cire kan toegepast worden voor uw vloer, badkamer, keuken en meubels.
De afgelopen jaren, hebben we al vele mooie beton cire projecten afgeleverd voor een groot aantal tevreden klanten. Bekijk hier een overzicht van onze recente beton cire werken en laat het een bron van inspiratie zijn.
ONS WERK
Bekijk hier al onze beton cire stuc werken
Showroom 
5975  Sevenum
Geopend op afspraak
Peperstraat 
 Sevenum
PAGINA’S
ONZE PARTNERS
Jonker Tegelwerken & Terrasoverkappingen

 Bram Wanten Tegel- en Natuursteenwerken
BETON CIRE SPECIALIST
 Beton Cire is aan te brengen op bijna elke ondergrond.  Zo is Beton Cire niet alleen te gebruiken als beton look vloer maar is ook op de wand van de badkamer of keuken toepasbaar.
Wij van Top Béton Ciré hebben jarenlange ervaring met het aanbrengen van dit gewreven beton. Door onze zorgvuldige werkwijze zorgen wij ervoor dat het Beton Cire water en vuil afstotend is. Wij lakken de Beton Cire oppervlaktes daarom tot drie keer af wat ons hierin uniek maakt. Wat ons ook uniek maakt is dat wij de Beton Cire in elke gewenste RAL kleurkunnen aanbrengen. Zo kunnen wij op bijna alle oppervlaktes uw gewenste beton look creëren in kleur en of structuur.
Bent u opzoek naar een professional voor het aanbrengen van Beton Cire? Dan bent u bij ons  aan het juiste adres. Ook als u meer wil weten over het toepassen van Beton Cire voor uw situatie kunt u altijd contact met ons opnemen.
Daarnaast is Top Design  leverancier van Betonstuc dat super sterk, watervast en gebruiksvriendelijk is. Wij leveren aan groothandels, dealers en eindgebruikers.